Selecteer een pagina

mijn verleden en mijn jeugd

Cisca (42 jaar) schrijft over haar ervaringen na afronding van de behandeling

Na een moeilijk huwelijk van 18 jaar (met vele malen huwelijkstherapie) zag ik het niet meer zitten. Ik was er klaar mee. Ik stond op het punt om met mijn twee dochters weg te gaan bij mijn man. Totdat mijn man zich echt bewust werd van de ernst van onze problemen en hij inzag dat verandering nodig was. We besloten om voor ons huwelijk te gaan en samen in therapie te gaan. Voor een stukje individuele hulp om dingen te verwerken en ook naar mijn aandeel in onze problemen te kijken kwam ik terecht bij Mineke. Wat mij heel erg heeft geholpen is het kijken naar mijn verleden en mijn jeugd. Waarom reageer ik zo op bepaalde dingen? Waarom vraag ik zoveel aandacht? Waarom ga ik confrontaties uit de weg? Enzovoort. Ik heb er heel veel van geleerd en ben gegroeid.  We zijn we nu gelukkig weer op het goede pad. Ik ben nu een aantal maanden verder maar de handvatten die ik tijdens het traject met Mineke heb gekregen, breng ik nog dagelijks in praktijk.

 

IMG_1128

 

Quote: Ik heb meer zicht gekregen op mijn verleden en mijn jeugd.

Tags: relatieproblemen