Selecteer een pagina

Mijn leven oppakken na een relatiebreuk

Eline (31 jaar)

Anderhalf jaar geleden ben ik bij Mineke terecht gekomen, nadat ik een relatiebreuk had meegemaakt. Ik liep erg tegen mijzelf aan, ik was boos op mezelf.

Ik vond het moeilijk om weer onafhankelijk te zijn en goed voor mezelf te zorgen en mezelf te accepteren. Ik had veel verdriet om de situatie en voelde me erg alleen.

Ik werd onzeker over mijzelf… Door gesprekken met Mineke kwam ik erachter dat ik zelf in staat ben om een keuze te maken, of om in dit gevoel te blijven hangen, of om verder te gaan met mijn leven. Het was fijn om van vrouw tot vrouw met haar te praten. Mineke is een rustige vrouw die met veel geduld naar je verhaal wil luisteren. Ze geeft goede adviezen en dingen om over na te denken!

IMG_8512

Quote: Ik ben in staat om een keuze te maken.

Tags: relatieproblemen